Bingon

Bingon är en riktigt snyggt designad onlinebingosida på Svenska för både män och kvinnor.

Bingon nya spel SHOWBALL MAX!

Vi presenterar vårt exklusiva nya spel SHOWBALL MAX!

bingo-showball

Vi är stolta att presentera Showball Max, vårt nya exklusiva spel som du har väntat på! Showball Max är ett single-player bingo-keno med många chanser att vinna. Prova det, du kommer säkerligen att gilla det! Du hittar detta spel bland “Utvalda spel”.

Showball Max keno bingo är ett “single player” spel som spelas som en kombination av Bingo och Keno! Målet är att matcha mönstret på dina brickor till ett av de 12 vinnande mönster som visas, inom 30 utrop! Spelet erbjuder extrabollar och roliga funktioner som t ex att du kan välja nya nummer tills dina favoritnummer kommer upp på brickan. Du kan även bestämma hastigheten på spelet. [Läs mer...]


Superbra Exklusiv Insättningsbonus!

BINGON EXKLUSIV INSÄTTNINGSBONUS!

bingo-insattningsbonus

GOTT NYTT ÅR! Bingon vill ge dig en extra bra start på det nya året med ett speciellt insättningsbonus-erbjudande vilket innebär att du får upp till 150% i insättningsbonus nu! Ju mer du sätter in, desto mer extrapengar blir det.

Bonusen kan användas både till spel i bingo och i minispelautomaterna i bingorummen.
[Läs mer...]


Specialerbjudande – 6 000 kr i välkomstpaket!

Bingon Specialerbjudande

Du får nu en härlig bonus på upp till 6 000 kr som välkomstpresent hos Bingon. Du får 200% extra upp till 2 000 kr på dina 3 första insättningar. För att erhålla bonusen behöver du para ange bonuskod 600PACK när du sätter in pengar de tre första gångerna hos Bingon. Bonusen kommer in på ditt konto omedelbart och kan användas både i bingo och i minispelen.

[Läs mer...]


Bingon: Vinn nya eleganta iPod Shuffle

Vinn något stiligt, snyggt och fint iPod Shuffle. Precis som du.

Nu ger vi bort 5 snygga Apple iPod shuffle! Höljet är tillverkat av ett enda stycke blankpolerad aluminium, så den nya iPod shuffle är stabil, elegant och hållbar. Färgskalan gör den till en perfekt modeaccessoar, med knappar, VoiceOver och spellistor.

Bingon: Vinn en ipod
[Läs mer...]