Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/39/d404390671/htdocs/spela-bingo.org/wp-includes/post-template.php on line 284
Spela Bingo logo

Riktig Bingo

Vad som faktiskt är riktig bingo?

bingo riktig

Spela bingo varje lördag och söndag på din mobil eller via tablet och vi kommer att belöna dig med Dubbla Lojalitetspoäng i Bingon.

När du når 500 lojalitetspoäng kan du lösa in dem till en bonus för att spela ännu mer bingo eller sidospel.

Registrera dig på Unibet Bingo och hämta din bonus!
Klicka här.

Erbjudandet är giltigt, lördag och söndag, på bingoköp endast via mobilen.
Bingo lojalitetsprogrammet gäller endast vid köp av bingobrickor.
Bingobonusen samt bonusen för sidospel kan ej utbetalas, och kommer att löpa ut om de inte använts inom en vecka efter att de krediterats.

Spela gratis online spel – Alla de senaste och roligaste spelen samlade på Spela Spela

När du väljer ett bingospel öppnas det i ett nytt fönster. Om spelet inte öppnas när du klickar på det, kontrollera att din popupblockerare är inaktiverad och att du har den senaste versionen av Flash installerad.

Att köpa biljetter

När du öppnar ett nytt spel ser du alla tillgängliga kort. Välj de du vill ha och klicka på “Köp” knappen.

Spelets gång

Numren dras och visas i det övre vänstra hörnet. Om ett nummer matchar ett på ditt kort, kommer det att automatiskt överstrykas åt dig. Om du vill stryka numren själv, klicka på “Biljettalternativ” och inaktivera “Automarkering”. Du kan aktivera den igen när som helst.

Att vinna på bingo

Varje gång det finns en ny vinnare, kommer ett popupfönster att visas som säger vinnarens namn och hur mycket de har vunnit. Om det finns 2 eller fler vinnare, delas priset lika mellan dem. Alla dina vinster kommer automatiskt att läggas till ditt konto.

Kan jag prova bingo gratis?

Vi har fyra gratisspel i Studio 60 och Lucky Break varje måndag från kl. 17.00, så passa på att göra din måndag lite roligare.
Gratisspelen äger rum kl. 17.00 och 19.00 i Studio 60 och 18.00 och 20.00 i Lucky Break.

Om du går in på ”Mitt konto” och sedan klickar på ”Insättningsgräns” så kan du ställa in en insättningsgräns för ditt Unibetkonto. Du kan välja mellan 3 olika tidsintervall för din insättningsgräns:

24 timmar eller 7/30 dagar. Du får även en bekräftelse via e-post varje gång du ändrar din insättningsgräns.

Att ändra din insättningsgräns

Insättningsgränsen avgör hur mycket pengar du kan sätta in på spelkontot under en särskild period. Du kan själv ändra gränsen efter eget behag.
Om du minskar insättningsgränsen så sker ändringen omedelbart. Om du däremot vill höja din gräns, träder ändringen i kraft efter 7 dagar. Detta ger dig även en chans att tänka igenom ditt beslut.

SPELA PÅ UNIBET BINGO HÄRBingo Tags:


Topp Bingosajter:

Bingon Bingo Maria Bingo William Hill Bingo Leo Vegas Casino

Topp Bingo Bonus:

Bingo Bonus Topprummet Play Bingo On the House 2x1 Bingo Lucky Number Bingo Diamantrumment Gott Och Sallskapsrummet Snabba-Rummet Yankie Bingo

Topp Bingo Erbjudanden:

Bingo Maria


Bingo Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder