Maria Bingo: extra bonus!

Ett riktigt stort Bingo Bonus utbud!

Maria bingo bonus

Vi har alla populära bingospel du kan tänka dig, inklusive 75-bollars och 90-bollarsbingo, varianten och mönsterbingo. Kolla in våra populära bingorum där vi har både stora och små jackpottar. Våra chattmoderatorer (CMs) ser alltid till så att det är en gemytlig stämning i chatten. Spela bingo för 250 kronor – och få 250 kronor i bonus!

Mega Jackpot Room – Nätverk Stäng
Öppet: Dygnet runt
Nytt 90-bollarsrum där du spelar mot andra spelare inom samma nätverk. På så sätt kan vi erbjuda ännu högre vinster! Bingo Linx spelas tre gånger dagligen och har garanterade vinster på 80 000 kronor varje dag! Mega Jackpot Room betalar i snitt ut över 650 000 kronor i vinster varje dag!
Jackpot inom 38 nummer
Jackpot: 25000 kronor
Progressiv jackpot: Mega Jackpot (Nätverk)
90-bollar

Bingo: Lojalitetsprogram!

Samla lojalitetspoäng!

Nu får du ännu mer belöning när du spelar bingo hos Maria.com!

Varje gång som du köper bingobrickor eller spelar på våra mini-slots, så blir du belönad med lojalitetspoäng. Dina poäng kan sedan växlas in mot bingo eller spelbonus!

Där är fem nivåer i lojalitetsprogrammet; ju högre nivå du ligger på desto fler poäng får du varje gång som du spelar!

För varje 100 kronor som du spelar för så får du…

Bingo: Lojalitetsprogram!

Hur växlar jag in mina poäng mot bonus?!

Du kan se hur många poäng som du har samlat genom att gå till sidan “Lojalitetspoäng”, klicka bara på ikonen med tre kugghjul uppe i högra hörnet i bingoklienten.

När du har samlat 750 poäng så kan du växla in dem mot en bingo eller spelbonus! Bingobonusen använder du på bingospel, medan du använder spelbonusen på mini-slots. Varje månad börjar du om på 0 poäng – men du har möjlighet att växla in alla poäng som du har tjänat under de senaste 90 dagarna.

(750 poäng = 10 kronor bingobonus)

Gillar du bingo?

Du kommer att älska bingo hos Maria.com!
Maria.com var en av de absolut första aktörerna på marknaden att erbjuda bingo online redan 2006. Idag erbjuder vi dig ett av industrins bästa bingo-nätverk och Maria.com är Nordens ledande bingoleverantör.

Maria.com har även chattrum där du kan träffa våra trevliga chatt-moderatorer samt prata med både svenska och internationella spelare. Vi har Sveriges bästa återbetalning – det innebär att du vinner oftare hos oss på Maria.com.

SPELA BINGO NU!

Klicka