Spela Bingo logo

Bingon nya spel SHOWBALL MAX!

Vi presenterar vårt exklusiva nya spel SHOWBALL MAX!

bingo-showball

Vi är stolta att presentera Showball Max, vårt nya exklusiva spel som du har väntat på! Showball Max är ett single-player bingo-keno med många chanser att vinna. Prova det, du kommer säkerligen att gilla det! Du hittar detta spel bland “Utvalda spel”.

Showball Max keno bingo är ett “single player” spel som spelas som en kombination av Bingo och Keno! Målet är att matcha mönstret på dina brickor till ett av de 12 vinnande mönster som visas, inom 30 utrop! Spelet erbjuder extrabollar och roliga funktioner som t ex att du kan välja nya nummer tills dina favoritnummer kommer upp på brickan. Du kan även bestämma hastigheten på spelet.

Det är lätt att spela Showball Max!

Det är lätt att spela Showball Max!

• Spelarna kan välja 1 – 4 brickor för att spela.
• För att starta spelet bör man klicka på ”SPELA NU” eller ”SPELA IGEN”.

• För att vinna bör spelaren matcha mönstret ovanför brickan. Beloppet som visas under mönstret är det belopp spelaren kan vinna om denne kompletterar mönstret. Spelaren kan vinna mer än ett mönster på en bricka.

• När en spelare har ett vinnande mönster och sen har ett annat mönster som överskrider det första, får spelaren bara värdet för det andra mönstret. Till exempel om spelaren får en enkel rad (vinst 1,50 kr), och senare i spelet får två rader (vinst 50 kr), blir slutsumman som spelaren får 50 kr.

• Alla vinster kommer att läggas till spelarens saldo efter spelets slut.

Se reglerna här »

KlickaBingo Tags:


Topp Bingosajter:

Bingon Bingo Maria Bingo William Hill Bingo Leo Vegas Casino

Topp Bingo Bonus:

Bingo Bonus Topprummet Play Bingo On the House 2x1 Bingo Lucky Number Bingo Diamantrumment Gott Och Sallskapsrummet Snabba-Rummet Yankie Bingo

Topp Bingo Erbjudanden:

Bingo Maria


Bingo Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder